Asztrozófiai elemzés

„Amint fent, úgy lent!”

Az asztrológia az ezoterikus tanokhoz tartozik. A csillagászat része, hiszen a bolygók tanulmányozásából áll.

Az asztrológia szó görög eredetű, jelentése asztro- csillag, logosz- tudás, törvény. Bár nem számít tudománynak, de szinte minden ókori civilizáció használta. Az asztrológiát más néven csillagjóslásnak is nevezik. Az asztrológiában a bolygók mellett megjelennek a különböző csillagok és csillagjegyek is. Az asztrológia középpontjában, mint minden jelentős tradicionális útnál az ember áll. Saját magunk megismerésén keresztül, megismerhetjük az egész világ működését.  A születési horoszkóp (órakép), az ember lehetőségeit mutatja meg. 

Azt, hogy ki hogyan használja ezeket a lehetőségeket, az egyén szabad akaratán múlik. A helyesen felállított születési képlet (radix horoszkóp) felfedi az egyén legfőbb életmintáját: lehetőségeit, adottságait, képességeit, kötődéseit, problémáit, uralkodó mentális jellemzőit és ami a legfontosabb vállalt sorsfeladatát. 

A megrendelés folyamata

1. Jelentkezés

E-mailben kérlek küld meg a nevedet, telefonszámodat és a pontos születési időpontodat:
(Év, hónap, nap, óra, perc, születési hely), amennyiben nem ismert a pontos születési óra, ki kellene kérni a kórházi adatot, az ún. adatbetekintés elvileg mindenhol ingyenes.

2. Válasz e-mail

Felveszem Veled a kapcsolatot és egyeztetjük az időpontot, hogy mikorra tudom elkészíteni az asztroszkópodat. Kb. 10 nap.

3. Fizetés

Előre utalással tudod fizetni az asztroszkóp elemzést, melyhez a  bankszámlaszámot e-mailben küldöm meg a részedre. 

4. Elkészítés

Az AstroSky és a Stellarium programok segítségével készítem el a születési képletet az ún. asztroszkópot (csillagtérkép), ami az egyéni energia térképünk. Az átutalt összegről számlát állítok ki, melyet e-mailben megküldök részedre. 

5. Átbeszélés

1 órás online beszélgetés keretében is rendelkezésedre állok, hogy átbeszéljük az általam leírt adatokat.

Részletek

Az Asztroszkóp elemzés ára: 30.000,-Ft.

E-mail címem: kertibeasztrologia@gmail.com

Az asztrozófiai elemzés nem jóslás, nem jövendőmondás!

Kapcsolat

Kerti Beáta
kertibeasztrologia@gmail.com


Az asztrozófiai elemzés nem minősül egészségügyi szakképesítéshez kötött pszichoterápiás gyakorlatnak, vagy terápiás tanácsadásnak, illetve nem minősül gyógyító vagy természetgyógyászati tevékenységnek.