Blog

Ajándékozz értékes időtöltést szeretteidnek!

Névnapra, születésnapra, Nőnapra! Munkahelyi csapatépítő programnak is kiváló esemény!
Tovább

Jóga & Alkotás a BEA Jóga Stúdióban!

Egy különleges programra invitálunk ezúttal Benneteket, 2023. március 11-én, szombaton 9:00 órától! A program jógával indul, ahol a figyelemre, a befelé fordulásra, az egyensúlyra és összpontosításra, a lelassulásra fókuszálunk, amit megkoronázzunk egy kreatív időtöltéssel. 
Tovább

Ajándékkártya - Jógabérlet

Ajándékkártyával és jóga bérlettel is meglepheted szeretteidet karácsonyra! Egészséget, hasznos szabadidőt, feltöltődést is adhatsz ezzel a lehetőséggel!
Tovább

Szeptembertől Kismama Jóga órák indulnak a Bea Jóga Stúdióban!

A várandósság alatti jóga gyakorlatok nagyon kímélő és gyengéd módon segítenek az energiaszinted megőrzésében, vagy fokozásában és segítenek a test rugalmasságának megőrzésében is.
Tovább

Jövő héttől kezdődően indulnak a szabadtéri jóga órák!

A jó időnek köszönhetőleg hamarosan már a szabadban is tudunk jóga órákat tartani!
Tovább

A LoveYourBelly tréning segítségedre lesz!

A LoveYourBelly oktató képzést azért végeztem el, hogy segítsek minden Nő társamnak a szétnyílt hasizom regenerálásában! Egy tanfolyam, ahol megtanulhatsz mindent a hasizom anatómiájáról, leghatékonyabb fejlesztéséről és az egészséges, tudatos életmódról.
Tovább

LoveYourBelly tréning, baba-mama gyakorló óra

Jelentkezz a tréningre, majd a gyakorló baba-mama órákra.
Tovább

Új óratípus - LoveYourBelly - szétnyílt hasizom regenerálás

A tanfolyam a nők jelentős hányadának meglévő problémájára, a várandósság alatt kialakult és fennálló szétnyílt hasizom regenerálására kínál hathatós és tartós segítséget.
Tovább