Bemutatkozás

Célom, hogy minél több emberrel megszerettessem a jógát.

A jóga mindenkié, gyakorlása nem ismer térbeli vagy időbeli korlátokat.

A mai modern világunkban azonban a sűrűsödő munkahelyi és otthoni teendők mellett egyre nehezebb időt és figyelmet fordítanunk saját magunkra. Pedig ahhoz, hogy feladatainkat sikerrel végezzünk, szükségünk van arra, hogy időt és teret teremtsünk magunknak a pihenésre, feltöltődésre.

Mint a legtöbben én is bekerültem a hétköznapi élet forgatagába, s szépen lassan a beszürkült napi rutin szerint éltem. Egészen addig míg a jógával nem találkoztam.
​Elkezdtem napi szinten gyakorolni, s közben figyeltem ahogy változok, úgy változik körülöttem minden. Nem csak fizikailag de szellemi szinten is olyan magasságokba repített a jóga, ahol sosem jártam előtte. A szürke napok újra színessé és ragyogóvá váltak.
​Ekkor döntöttem el, hogy ezt a csodát minden embernek meg kell tapasztalnia. 
Ezt a csodát szeretném én is oktatni.

Szeretném megosztani veled, mennyi mindent adhat a jóga. Boldoggá tesz látni a rengeteg pozitív változást, amit a rendszeres gyakorlás hoz. Bár a döntést neked kell meghoznod, a gyakorlást neked kell elvégezned, megtiszteltetés számomra ha támogathatlak az utadon.

Ezúton is köszönetet szeretnék mondani Kiss Zoltán Nitainak, Angyal Anitának és Tamaskó Anettnek, akik a  200 órás Hatha jóga oktató képzés alkalmával, tudásukkal segítettek, hogy minél jobban felkészüljek és bővítsem ismereteimet. De ez csak az első lépcsőfok volt, azóta is igyekszem magamat fejleszteni.

Namaste
 

A LoveYourBelly oktató képzést azért végeztem el, hogy segítsek minden Nő társamnak a szétnyílt hasizom regenerálásában!

A LoveYourBelly tréning segítségedre lesz! Bár tornázol, de nem történik semmi, mintha nem működnének a hasizmaid, akkor valószínűleg szétnyílt a hasizmod a várandóság alatt. Ha vágysz egy erős, lapos, izmos hasra, akár már több évvel a várandóság után vagy, akkor se késlekedj jelentkezz a LoveYourBelly tréningre!

Egy tanfolyam, ahol megtanulhatsz mindent a hasizom anatómiájáról, leghatékonyabb fejlesztéséről és az egészséges, tudatos életmódról.

Mivel ez egy megváltozott állapot, a tornát is megfelelően kell igazítani, tervezni, időzíteni. Ebben segítek Neked! Keress bizalommal!

Kerti Beáta
Okleveles Kismama és Hatha jóga oktató,
LoveYourBelly tréner

"A jóga egy aranykulcs, kinyitja a békéhez, a nyugalomhoz és az örömhöz vezető ajtót."
B.K.S.Iyengar
Kerti Beáta Jógaoktató - beajoga