Bemutatkozás

Célom, hogy minél több emberrel megszerettessem a jógát.

A jóga mindenkié, gyakorlása nem ismer térbeli vagy időbeli korlátokat.

A mai modern világunkban azonban a sűrűsödő munkahelyi és otthoni teendők mellett egyre nehezebb időt és figyelmet fordítanunk saját magunkra. Pedig ahhoz, hogy feladatainkat sikerrel végezzünk, szükségünk van arra, hogy időt és teret teremtsünk magunknak a pihenésre, feltöltődésre.

Mint a legtöbben én is bekerültem a hétköznapi élet forgatagába, s szépen lassan a beszürkült napi rutin szerint éltem. Egészen addig míg a jógával nem találkoztam.
​Elkezdtem napi szinten gyakorolni, s közben figyeltem ahogy változok, úgy változik körülöttem minden. Nem csak fizikailag de szellemi szinten is olyan magasságokba repített a jóga, ahol sosem jártam előtte. A szürke napok újra színessé és ragyogóvá váltak.
​Ekkor döntöttem el, hogy ezt a csodát minden embernek meg kell tapasztalnia. 
Ezt a csodát szeretném én is oktatni.

Szeretném megosztani veled, mennyi mindent adhat a jóga. Boldoggá tesz látni a rengeteg pozitív változást, amit a rendszeres gyakorlás hoz. Bár a döntést neked kell meghoznod, a gyakorlást neked kell elvégezned, megtiszteltetés számomra ha támogathatlak az utadon.

Ezúton is köszönetet szeretnék mondani Kiss Zoltán Nitainak, Angyal Anitának és Tamaskó Anettnek, akik a  200 órás Hatha jóga oktató képzés alkalmával, tudásukkal segítettek, hogy minél jobban felkészüljek és bővítsem ismereteimet. De ez csak az első lépcsőfok volt, azóta is igyekszem magamat fejleszteni.

Namaste

Kerti Beáta
Okleveles Hatha jóga oktató

"A jóga egy aranykulcs, kinyitja a békéhez, a nyugalomhoz és az örömhöz vezető ajtót."
B.K.S.Iyengar
Kerti Beáta Jógaoktató - beajoga