A LoveYourBelly tréning segítségedre lesz!

A LoveYourBelly oktató képzést azért végeztem el, hogy segítsek minden Nő társamnak a szétnyílt hasizom regenerálásában!

A LoveYourBelly tréning segítségedre lesz! Bár tornázol, de nem történik semmi, mintha nem működnének a hasizmaid, akkor valószínűleg szétnyílt a hasizmod a várandóság alatt. Ha vágysz egy erős, lapos, izmos hasra, akár már több évvel a várandóság után vagy, akkor se késlekedj jelentkezz a LoveYourBelly tréningre!

Egy tanfolyam, ahol megtanulhatsz mindent a hasizom anatómiájáról, leghatékonyabb fejlesztéséről és az egészséges, tudatos életmódról.

Tudtad, hogy ha hátfájós vagy, akkor a hasizmot is erősíteni kell? Tudtad, hogy ha kisbabát vársz, nem kell elhanyagolnod a hasizomgyakorlatokat? Tudtad, hogy ha valamilyen sérved van, akkor is csinálhatsz speciális hasizomerősítést? Tudtad, hogy ha szülés után szétnyílik a hasizmod, nem a hasplasztika az egyetlen járható út a probléma megszűntetésére? És tudtad, hogy ha csak úgy, minden információ nélkül belevágsz a hasizomerősítésbe, több kárt csinálhatsz, mint hasznot?

A Hasizomfejlesztő - és regeneráló tréningen megtudhatsz mindent a hasizom felépítéséről, szerkezetéről, fejleszthetőségéről. Megtanulhatod azokat a speciális gyakorlatokat, melyek helyes kivitelezése nagyon hamar érezhető fejlődést okoz az izomrendszerben. Megtanulhatod, hogy életkorodnak, speciális élethelyzetednek megfelelően (várandósság vagy valamilyen izületi- vagy csontrendszeri megbetegedés) miből mennyit és hányszor szabad végezni.

És talán a legfontosabb: megtanulhatod, hogy hogy NEM kell fogyókúrázni ahhoz, hogy testsúlyod optimalizálódjon. 

A szétnyílt hasizomnak rengeteg megjelenési formája van. Van, amelyik látványosabb és van, amelyik rejtve van, attól függően, milyen vastag zsírréteg fedi. Más lehet a kiterjedése is, van, amelyik hosszabb, van amelyik szélesebb. Közös bennük a “pókhas” vagy “terheshas” kinézet, az általános derék- és hátfájdalom, a hanyagtartás, a gát területének gyengesége. Mivel ez egy megváltozott állapot, a tornát is megfelelően kell igazítani, tervezni, időzíteni.

Ebben segítek Neked! Keress bizalommal!

Bejelentkezés szükséges!
Helyszín: Kecskemét, Balaton utca 24/a, BEA Jóga Stúdió
Oktató: Kerti Beáta Okleveles LoveYourBelly oktató, Hatha jóga oktató
Telefonszám: 30/185-7157
Órarend: https://beajoga.hu/orarend